Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας –Ισμαρίδας πραγματοποιήθηκε η 4η τακτική Συνεδρίαση 2016 του Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας. Αρχικά έγινε το καλωσόρισμα και η ενημέρωση των νέων μελών του Δ.Σ. Με το ΦΕΚ 399/25-07-2016 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 36135 απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) ανακοινώθηκε η τροποποίηση της 2212/2-9-2009 απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ (ΥΟΔΔ 391/2009) και ορίζονται ως νέα μέλη αντικατάστασης στο Δ.Σ του Φ.Δ για το υπόλοιπο της θητείας οι εξής:

Ο κ. Ευάγγελος Τσομπανόπουλος, Δήμαρχος Νέστου ως εκπρόσωπος του Δήμου Νέστου, με αναπληρωτή του τον κ.Ιωάννη Χατζηγερακούδη Αντιδήμαρχος Νέστου.

Ο κ.Θεόδωρος Γκαντής Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με αναπληρωτή του τον κ. Καδή Ισμέτ Δήμαρχο Ιάσμου.

Ο κ.Μιχαήλ Αμοιρίδης Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ν.Ξάνθης) με αναπληρωτή του τον κ.Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ Περιφερειακό Σύμβουλο.

Ο κ. Μουσταφά Κατραντζή Περιφερειακός Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ν.Ροδόπης) με αναπληρωτή τον κ.Μουσταφά Μετίν Περιφερειακό Σύμβουλο.

Ο κ.Γιάννης Μητσόπουλος υπάλληλος στη Διεύθυνση Προστασίας Βιοποικιλότητας, Εδάφους και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως εκπρόσωπος του ΥΠΕΝ.

Στη συνέχεια έγινε η συγκρότηση νέου Δ.Σ σε σώμα , ως εξής:

Πρόεδρος ο Δρ. Μάνος Κουτράκης, Βιολόγος-Ιχθυολόγος, Τακτικός Ερευνητής ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Μητσόπουλος υπάλληλος στη Διεύθυνση Προστασίας Βιοποικιλότητας, Εδάφους και Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Γραμματέας ο κ. Μουσταφά Κατραντζή Περιφερειακός Σύμβουλος.